Преди да започнем по същество, искаме да поясним: в никакъв случай

...
Преди да започнем по същество, искаме да поясним: в никакъв случай
Коментари Харесай

Ето как да изгорим калориите от едно парче козунак

Преди да стартираме всъщност, желаеме да поясним: в никакъв случай не ви насърчаваме да гладувате или пък да се чувствате отговорни, тъй като сте си разрешили един десерт по време на фамилната вечеря, нито пък да си разваляте настроението по празниците поради желанието да влезете в отлична форма преди лятото, пишат от.

Искаме просто да ви напомним златното предписание за здраве и дългоденствие, ключът към щастието: приемайте всичко в рационални количества. Преяждането е едно от най-ужасните неща, които може да аргументите на тялото си – редица изследвания потвърждават, че нездравословните диети убиват повече хора по света в сравнение с алкохолът и цигарите, взети дружно.

И по този начин, в едно парче козунак от 100 грама има към 350 калории. Разбира се, това зависи от рецептата, само че даже при по-нестандартните вариации не се следят кой знае какви отклонения от тази стойност, по тази причина нека я приемем за универсална.

Първо, с цел да придобиете визия от хранителната стойност на едно парче козунак, даваме образци за храни и питиета, които също съдържат 350 калории:
 200 г ванилов сладолед 2 чаши алено вино 5 шоколадови бонбона 250 г пилешко филе на скараполовин порция типичен спагети " Болонезе "
Е, да кажем, че сте го изяли това парче козунак най-сетне. И в този момент какво?

Ето пет оферти за физически интензивности, с които ще изразходите същите тези 350 калории:
 90 минути вървене пеша 2 часа почистване на дома 45 минути джогинг 25 минути плуване в свободен стил 1 час танци
Не че „ формата “ е толкоз значима, само че е значимо да не тъпчем телата си с нездравословни храни, а след това да се чудим за какво не работят както би трябвало. Преяждането е прекаленост, от която просто нямаме потребност. Козунакът не храни душата или най-малко не след второто парче.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР